Ontdek de zakelijke mogelijkheden van de Regio Zwolle!

Ontdek de zakelijke mogelijkheden van de Regio Zwolle!

Na de succesvolle site-visits van de afgelopen jaren vindt er in september een nieuwe editie van de Regio Zwolle tour plaats. Op donderdag 3 en vrijdag 4 september 2015 kunt u tijdens een 24-uurs site-visit kennismaken met de zakelijke mogelijkheden van de regio Zwolle.

Tijdens de Regio Zwolle Zomertour maken congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis met de Regio Zwolle. De kosteloze 24-uurs site-visit geeft de deelnemers een goede indruk van de historische Hanzestad, de regio en de mogelijkheden voor de organisatie van een congres of ander zakelijk evenement. De deelnemers overnachten in een exclusief 4-sterren hotel en brengen onder andere een bezoek aan Mooirivier Hotel & Congres, de Nieuwe Buitensociëteit en het IJsseldeltacenter.

De Regio Zwolle Zomertour start op donderdag 3 september 2015 om 15.00 uur en zal eindigen op vrijdag 4 september 2015 om 15.00 uur. De tour bevat naast het bezoeken van de zakelijke evenementen locaties en hotels ook een sportieve en culturele activiteit.

Bent u enthousiast en benieuwd naar de Regio Zwolle? Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website: www.congresregiozwolle.nl.

Publicatiedatum: dinsdag 16 juni 2015