Terugblik Symposiumweek

Terugblik Symposiumweek

Wij kijken terug op een mooie week waarbij we een kijkje in keuken konden nemen bij een aantal omdenkende ondernemers die corona hebben aangegrepen om nieuwe creatieve en innovatieve producten te ontwikkelen. Ook konden we meer leren over trends en ontwikkelingen wereldwijd, maar ook zeker dicht bij huis. We lichten even een paar tips van afgelopen week uit:
  1. Praat met andere ondernemers, maak dingen bespreekbaar. Delen is vermenigvuldigen.
  2. Ga actief aan de slag met de richting die je op wilt. Alles wat aandacht krijgt, wordt groter, dus doe wat goed voelt. Gewoon stap voor stap beginnen en proactief zijn is hierin belangrijk!
  3. Vanuit acceptatie ontstaat ruimte voor creativiteit, van daar uit ontwikkel je nieuwe ideeën.
  4. Nu zie je hoe belangrijk de vrijetijdseconomie is. Laten we dat belang vasthouden en nog meer integraal denken.
  5. Doe nieuwe contacten en ideeën op door zelf ook "buiten te spelen". Laat je verwonderen en geniet van de ondergaande zon. Wie weet vind je hier antwoorden op de vraag hoe je jouw gasten gelukkig maakt in deze tijden.


Heeft u niet alle dagen kunnen kijken maar bent u wel benieuwd?

Op onze website  kunt u alle inspiratiepraat, locatiepraat en de MarketingOost symposiumshow rustig bekijken. Meer informatie over het Meerjarenplan MarketingOost 2021-2024: Regie op Vrijetijdseconomie vindt u hier.  Houdt u ook onze social media-kanalen en kennisplatformoost.nl in de gaten. Daar volgen interessante blogs naar aanleiding van de MarketingOost Symposiumweek.

Publicatiedatum: vrijdag 27 november 2020