Veel aandacht voor Overijssel in de pers

Veel aandacht voor Overijssel in de pers

Franse TV zender TF1, BN-er koppel Nicolette van Dam en Bas Smit, Bijzonderplekje.nl en AutoWeek ontdekken Overijssel deze week. 

Nederlands bekendste BN-er koppel Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een reisboek maken: Nederland heeft Alles; Overijssel komt aan bod. De Franse TV zender TF1 maakt vandaag opnames in Weerribben-Wieden voor nieuwsprogramma. Ook Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl ontdekt een deel van Weerribben-Wieden deze week en AutoWeek maakt een route langs verschillende Hanzesteden. MarketingOost werkt met alle media samen, om zo Overijssel en de verschillende Hanzesteden van haar mooiste kant te laten zien.

 

Franse televisiezender TF1 komt voor nieuwsuitzending
TF1 is vandaag in Weerribben-Wieden voor een reportage over dit prachtige gebied. De uitzending wordt gekoppeld aan de rubrieken Magazine & Toerime aan het eind van het 13 uur journaal. Met 6 miljoen kijkers het meest bekeken journaal in Frankrijk. In deze rubriek komen toerisme, het ontdekken van nieuwigheden en de wereld naar voren.

 TF1 aanwezig in Weerribben-Wieden

Franse TVzender TF1 aanwezig in Weerribben-Wieden. Fotocredits: Harold Viscaal , directeur Stichting   Nationaal Park Weerribben-Wieden

Bas & Nicolette “Nederland heeft Alles”
Bas en Nicolette reizen heel Nederland door voor input voor hun vakantieboek “Nederland heeft Alles”. Dit boek komt in juli uit, vlak voor de zomervakantie. Naast dit vakantieboek vol met ideeën voor doe-tips, eet-tips en slaaptips in Nederland, komt er ook een vakantie-doeboek voor kinderen. De belevenissen in Overijssel zijn vanaf te volgen op het Instagram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’ en via de eigen social media kanalen van Bas (@bassmit) en Nicolette (@nicolettevandam1).   MarketingOost werkt mee aan de realisatie van het boek door samen te werken met het koppel en hen zo van de mooiste tips van Overijssel te geven. Samen met de tips van volgers die Bas, Nicolette en NederlandheeftAlles hebben gegeven komt Overijsel er mooi uit.

 Bas & Nicolette in Overijssel

Bas Smit en Nicolette van Dam in Overijssel - fotocredits  Bas Smit 

B
ijzonderplekje.nl en AutoWeek
Ook zijn deze week Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl en twee redacteuren van AutoWeek in Overijssel. Marleen bezoekt onder andere Sint Jansklooster, Blokzijl en Vollenhove. AutoWeek maakt een reportage over een Hanzestedenroute met één van de auto's van de week. Daarbij zullen zij veel van de aangesloten Hanzesteden aan doen.  

 

Overijssel. Overheerlijk On-Nederlands
Wij hebben altijd al gezegd dat je voor een unieke ervaring niet naar het buitenland hoeft. In Overijssel vind je prachtige plekken die on-Nederlands mooi zijn, we hopen dat bovenstaande media ook die plekken ontdekken, maar ook de prachtige bekende(re) plekken die de provincie te bieden heeft.

Publicatiedatum: woensdag 14 april 2021