Wat drijft jou? Melkpak promoot regio

Wat drijft jou? Melkpak promoot regio

18 juni  is de campagne 'Wat drijft jou?' gelanceerd. De campagne is een initiatief van WaterReijk Marketing in samenwerking met ondernemers, bewoners en bezoekers van de regio. Naast de lancering van het online magazine www.enwatdrijftjou.nl werd er een metershoog melkpak van Weerribben Zuivel onthuld waarop de campagne gepromoot wordt door heel het land.  Het pak werd onthuld door ondernemers Klaas de Lange van Weerribben Zuivel en Martin Kruithof van Restaurant de Lindenhof.

Wat houdt de campagne in?
De campagne heeft als doel om het publiek kennis te laten maken met de verhalen van de regio. Via de bekende iconen zoals Giethoorn en de Weerribben, worden de mensen getriggerd om ook de andere verhalen en geheimen van het gebied te ontdekken. De verhalen worden verteld door ondernemers, bewoners en bezoekers. Deze verhalen komen in de vorm van filmpjes, interviews, blogs en foto’s in het online magazine te staan.  De eerste verhalen zijn filmpjes van Weerribben Zuivel en Restaurant de Lindenhof. Om de campagne  te promoten worden er diverse middelen ingezet zoals evenementenposters, social media maar ook via joint promotions.

Samenwerking met Weerribben Zuivel
Eén van die joint promotions is met Klaas de Lange van Weerribben Zuivel. Samen met WaterReijk Marketing is er een melkpakkenactie tot stand gekomen. Het verhaal van Klaas in de Weerribben is één van de verhalen in de campagne, dit verhaal wordt via het melkpak het land in gebracht. Tijdens de lancering bij Natuurboerderij Weidevol, werd er dan ook een metershoog melkpak onthuld met het “Wat drijft jou?” verhaal van Klaas. In het melkpak gaat een koelkast schuil met bekers melk om de campagne te promoten. Vanochtend was het pak al aanwezig op de Markt in Steenwijk en vanaf aanstaand weekend gaat het pak het hele land door om promotie te maken voor de regio, startend bij het evenement On tour bij de boer  van Ekoplaza op zondag 21 juni in Delftsgauw.  Daarnaast staat het reusachtige pak ook op evenementen in de regio.

En wat drijft jou?
Hier blijft het niet bij. WaterReijk Marketing wil alle bijzondere verhalen van het gebied bundelen in deze campagne. Ondernemers, bewoners en bezoekers worden dan ook opgeroepen hun verhaal te delen. Zodat zij als ambassadeurs van de regio helpen het verhaal te vertellen. Kijk voor meer informatie over de campagne op www.enwatdrijftjou.nl of neem contact op met WaterReijk Marketing: info@waterreijk.nl of telefonisch via 0521 – 520 351. 

Publicatiedatum: vrijdag 19 juni 2015