Download het boekje 'Samenwerken verdient meer' als PDF

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder" , is een gevleugelde uitspraak in de regio. Dat onderschrijven we. MarketingOost werkt samen met het Twents Bureau voor Toerisme aan MITO, een marketingimpuls om de vrijeteijdseconomie in Overijssel te versterken.  Het vergroten van de aantrekkelijkheid, de bekendheid en het versterken van het imago van onze provincie, dat is voor ons regio- en stadsmarketing!

Die samenwerking gaat wat ons betreft verder; Regio- en stadsmarketing is kansloos zonder succesvolle ondernemers. Succesvolle en innovatieve concepten vergroten de aantrekkelijkheid van de regio. Het versterkt de gezamenlijke boodschap en maakt dat bezoekers van onze provincie ambassadeurs worden.
Wij kunnen u adviseren als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe (samenwerkings)concepten, via de PMPC-regeling van de provincie Overijssel. En gerealiseerde projecten brengen wij graag in het voetlicht. Laat we elkaar daarom vooral opzoeken en ervaren hoe we elkaar versterken!

Bekijk wat wij, MarketingOost en het Twents Bureau voor Toerisme, al doen via het boekje "Samenwerken verdient meer". En neem vooral contact op, we leren u graag beter kennen!