Vraagbaak voor de markt

Strategie & Onderzoek werkt niet alleen voor interne stakeholders, maar is er ook om vragen vanuit de markt te beantwoorden. Hier vindt u een overzicht van wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

VisitOost Panel

Het VisitOost panel is in 2017 tot stand gekomen. Het panel is een tool om tot effectieve marketing te komen. Het panel bestaat uit een groep betrokken en geïnteresseerde (potentiële) bezoekers. Deze groep doet regelmatig (ongeveer zes tot acht keer per jaar) mee aan een (online) onderzoek. Onderzoeken zijn over het algemeen gericht op het opzetten van nieuwe activiteiten of het verbeteren van huidige activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan het testen van campagnebeelden,

Het panel kan door zowel overheden als ondernemers gebruikt worden om tot effectieve marketing te komen.

Cijfers voor nieuwe (bedrijfs)plannen

Naast onze publicaties beschikken wij over verschillende andere databronnen die u zouden kunnen helpen bij het ontwikkelen van nieuwe (bedrijfs)plannen.

-          Het Continu Vakantie Onderzoek (CVO) en het Continu Vrijetijds Onderzoek (CVTO) van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Deze onderzoeken geven een beeld van de omvang en structuur van de uithuizige vrijetijdsmarkt en toeristische markt van de Nederlandse bevolking.

-          Continu Zakenreis Onderzoek
-          Internationale marktscans
-          Onderzoek fietsen & wandelen
-          En nog meer…

Bent u op zoek naar specifieke cijfers over bijvoorbeeld het aantal activiteiten die worden ondernomen in uw regio, door wie deze activiteiten worden ondernomen en hoeveel er wordt besteed? Wij kunnen veel voor u betekenen.

Neem contact met ons op